Vocea României 2015: Echipa Tudor Chirilă - Cine sunt semifinaliștii?

Ecrit par

Descoperiți cine sunt concurentii care au mers mai departe in Echipa Tudor Chirila.

Dupa cele doua editii de live, cei patru concurenti care continua cursa pentru titlul Vocea Romaniei 2015 sunt: Tincuta Fernea si Cristina Lupu (alegerile publicului) si Cristina Balan si Sabrina Stroe (salvate de Tudor Chrila).

UPDATE - A doua editie de live-uri din Vocea Romaniei 2015, 1 decembrie. Cei doi concurenti care au mers mai departe in Echipa Tudor sunt: Tincuta Fernea, alegerea publicului si Cristina Balan, salvata de antrenor. Tincuta Fernea a cantat piesa 'America's Sweetheart', iar Cristina Balan a impresionat, atat publicul cat si pe antrenori cu 'Un actor grabit'. Din pacate, aventura s-a oprit aici pentru Daniel Balan si Claudia Andas.

UPDATE - Prima Editie de live-uri din Vocea Romaniei 2015, 27 noiembrie. Primii patru concurenti din echipa lui Tudor care au participat la live-uri au fost: Roxana Morar, care a interpretat intr-un mod foarte energic melodia 'Best of you' de Foo Fighters urmata de Armand Murzea, care, din pacate a fost coplesit de stres in timp ce a cantat 'Just a perfect day' de Lou Reed. Apoi am ascultat-o pe Sabrina Stroe, care a impresionat cu vocea ei si cu jocul actoricesc pe melodia 'Rehab' de Ami Winehouse. Cea de-a patra concurenta a fost Cristina Lupu, care a vrajit publicul cu 'Nothing compares to you' de Sinead O'Connor. De altfel, ea a fost aleasa de public pentru a merge mai departe, Tudor alegand-o pe Sabrina Stroe.

Descoperiti mai jos care au fost cei opt semifinalisti din echipa Tudor, dupa confruntari. Mai avem de așteptat doar câteva săptămâni înainte de a afla cine va fi câștigătorul emisiunii Vocea României 2015. Cel care a cucerit inimile telespectatorilor anul trecut a fost Tiberiu Albu, unul dintre concurenții lui Tudor Chirilă. Cine știe, poate că Tudor, care are o sensibilitate muzicală ieșită din comun, s-a întors și în acest an pentru viitorul sau viitoarea câștigătoare. Dacă ne uităm la talentele din echipa lui Tudor Chirilă, putem să spunem că este una dintre echipele cu cele mai diverse talente. Concurenții au între 16 și 40 de ani și au universuri muzicale foarte diferite. Ceea ce îi unește este modul lor de a interpreta piesele alese: toți sunt extrem de pătrunși de muzică și versuri... ceea ne ne promite un show pe cinste.

Iată cei opt semifinaliști din Echipa Tudor Chirilă: Claudia Andas(click aici pentru a descoperi un interviu exclusiv cu Claudia), Cristina Bălan (ex Impact), Cristina Lupu (24 ani, București), Roxana Morar (17 ani, Brașov), Sabrina Stroe (18 ani, Brașov), Armand Murzea (36 de ani, București), Tincuța Fernea (16 ani, Cluj) și Daniel Bălan (click aici pentru un interviu exclusiv cu Daniel). Puteți să descoperiți mai sus toate piesele interpretate de semifinalițti la audițiile pe nevăzute. Ediția 11 din Vocea României este difuzată în 27 noiembrie pe Pto TV și este prima ediție cu live-uri. Click aici pentru a descoperi semifinaliștii din Echipa Loredana, aici pentru Echipa Moga sau aici pentru Echipa Smiley. Ce credeți despre echipa lui Tudor Chirilă?

Sursă: Pro TV