Vocea României 2015: Echipa Smiley - Cine sunt semifinaliștii?

Ecrit par

Descopera cine sunt concurentii din echipa Smiley in Vocea Romaniei 2015

Dupa cele doua editii live, cei patru concurenti din Echipa Smiley care isi continua aventura in Vocea Romaniei 2015 sunt: Michel Kotcha si Larisa Ciortan (alegerile publicului) si Nora Denes si Tobi Ibitoye (salvati de Smiley).

UPDATE - A doua Editie de live-uri din Vocea Romaniei 2015, 1 decembrie. Cei doi concurenti care merg mai departe in echipa Smiley sunt: Michel Kotcha (ales de public) si Nora Denes (salvata de antrenor). Michel a interpretat 'Writing on the wall' si a convins atat publicul cat si pe antrenori. Nora Denes a impresionat cu 'De la capat'. Din pacate, aventura s-a oprit aici pentru Diana Cazan si Diana Hetea.

UPDATE - Prima Editie de live-uri din Vocea Romaniei 2015, 27 noiembrie 2015. Patru concurenti din echipa lui Smiley au participat la prima Editie de live-uri din Vocea Romaniei 2015. Tobi Ibitoye a interpretat 'Freedom' de Pharell Williams. El a fost urmat de Larisa Ciortan, care a incantat publicul cu 'Nothing else matters' de Metallica. Ruxandra Anania a cantat melodia 'You know that I'm no good' de Amy Winehouse. Ultimul concurent din echipa lui Smiley a fost Sergiu Ferat cu 'I believe I can fly' de R. Kelly. Concurentii din echipa Smiley care merg mai departe dupa prima editia de live-uri din Vocea Romaniei 2015 sunt: Larisa Ciortan (alegerea publicului) si Tobi Ibitoye (alegerea lui Smiley).

Descoperiti mai jos care au fost cei opt semifinalisti din echipa Smiley, dupa confruntari. Live-urile au început în 27 noiembrie în Vocea României 2015. Astfel, publicul are în sfârșit un cuvânt de spus! Fiecare antrenor are opt concurenți în echipă. După ce am descoperit echipa lui Marius Moga, echipa Loredanei si Echipa lui Tudor Chirila, este momentul să vedem cine sunt semifinaliștii din #EchipaSmiley. Astfel îi avem pe: Michel Kotcha(click aici pentru a descoperi un interviu exclusiv cu Michel), Diana Cazan, Larisa Ciortan, Ibitoye Tobi, Ruxandra Anania, Nora Denes, Sergiu Ferat și Diana Hetea (click pe imagini pentru a vedea prestațiile lor la audițiile pe nevăzute)

Înainte de începutul noului sezon Smiley s-a arătat foarte încrezător și din câte vedem mai sus, el are de ce: „În cel de-al cincilea sezon de Vocea Romaniei vom avea parte de multa actiune. Trebuie sa ne asteptam la rasturnari de situatie, la multe emotii, la un show dinamic si mai intens ca niciodata. Chiar daca suntem obisnuiti ca toate filmele de actiune sa aiba un final previzibil, in competitia vocilor de anul acesta orice este posibil. Eu sunt optimist in ceea ce priveste echipa mea. Am caractere puternice, voci bune cu un potential imens de a se transforma in voci extraordinare. Am incredere ca pot sa scot la lumina tot ce este mai bun din fiecare si ca vom reusi sa facem impreuna un spectacol frumos.” Cum vi se pare echipa lui Smiley?

Sursă: Pro TV