Vocea României 2015: Echipa Moga - Cine sunt semifinaliștii?

Ecrit par

Vocea României va avea în curând un câștigător. Haideți să vedem dacă acesta se ascunde în echipa Moga

Dupa cele doua editii de live-uri, cei patru concurenti care merg mai departe in Echipa Moga sunt: Tomi Weissbuch si Delia Pitu (alegerile publicului) si Alex Florea si Irina Pelin (salvati de antrenor).

UPDATE - A doua Editie de live-uri din Vocea Romaniei 2015, 1 decembrie. Doi concurenti din Echipa Moga au mers mai departe dupa show-ul din 1 decembrie. Este vorba despre: Tomi Weissbuch (alegerea publicului) și Alex Florea (salvat de antrenor). Tomi a cântat 'Lay me down', iar Alex Florea a ridicat publicul in picioare cu 'I would do anything for love'. Din pacate, aventura se oprește aici pentru Cristina Stroe si Andrei Vitan.

UPDATE - Prima Editie de live-uri din Vocea Romaniei 2015, 27 noiembrie 2015. Patru concurenti din echipa lui Marius Moga au participat la prima Editie de live-uri din Vocea Romaniei 2015. Delia Pitu a fost prima care a intrat in competitie cu 'Somebody that I used to know' de Gotye. Ea a fost urmata de Elvis Silitra cu 'I can't feel my face' de The Weeknd. Irina Pelin a interpretat noul hit a lui Adele 'Hello', iar Stefan Tanase a cantat 'Mirrors' de Justin Timberlake. Concurentii din echipa Marius Moga care merg mai departe dupa prima editia de live-uri din Vocea Romaniei 2015 sunt: Delia Pitu (alegerea publicului) si Irina Pelin (alegerea lui Marius Moga).

Ediția cu numărul 11 din Vocea României 2015, marchează începutul live-urilor pe Pro TV în data de 27 noiembrie. Fiecare antrenor are câte opt concurenți gata să seducă telespectatorii cu vocile lor puternice și cu interpretările lor sensibile. După ce am descoperit echipa Loredanei, echipa lui Smiley si echipa lui Tudor Chirila, vă invităm să vedem care sunt concurenții din echipa Moga care au mers mai departe. Îi avem pe: Cristina Stroe, Andrei Vitan, Elvis Silitra, Irina Pelin, Tomer Jack, Stefan Tanase, Alexandru Florea și Delia Pitu. Marius Moga are o echipă foarte tânără, cel mai 'în vârstă' concurent, având doar 25 de ani.

Deși sunt foarte tineri, unii dintre ei au deja multă experiență muzicală. De exemplu, Elvis Silitra, la doar 22 de ani, a făcut deja parte din mai multe trupe. Și stilurile sunt destul de diferite. De la Cristina Stroe care poate interpreta la fel de bine 'Dor de viață' de Aura Urziceanu și No Diggity (click aici pentru a descoperi un interviu exclusiv cu Cristina Stroe), până la Alexandru Florea care interpretează piese rock într-un stil unic. Delia Pitu este nou venită din echipa lui Moga, după ce acesta a recuperat-o în timpul confruntărilor. Inițial, Delia Pitu a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă. De abia așteptăm să descoperim ce piese le-a pregătit Marius Moga pentru această nouă etapă din Vocea României 2015. Cum vi se pare echipa lui Marius Moga?

Sursă: Pro TV