Vocea României 2015: Cine merge în duelurile încrucișate?

Ecrit par

Descoperiti cine sunt concurentii care vor incanta telespectatorii in aceasta seara de 4 decembrie

Dupa primele doua editii de live-uri (in 27 noiembrie si 1 decembrie), fiecare antrenor a ramas cu patru talente in echipa. Cei saisprezece concurenti vor incerca sa mearga mai departe in duelurile incrucisate, insa doar opt vor avea ocazia sa ramana in Vocea Romaniei 2015. In aceasta editie vom avea parte si de o invitata speciala! Aceasta este nimeni alt decat Feli, care va canta cea mai noua piesa a ei, 'Creioane colorate'. Haideti sa descoperim cine sunt concurentii din fiecare echipa.

Echipa Smiley: Dupa cele doua editii live, cei patru concurenti din Echipa Smiley care isi continua aventura in Vocea Romaniei 2015 sunt: Michel Kotcha si Larisa Ciortan (alegerile publicului) si Nora Denes si Tobi Ibitoye (salvati de Smiley). Michel a interpretat 'Writing on the wall' si a convins atat publicul cat si pe antrenori. Larisa Ciortan a incantat publicul cu 'Nothing else matters' de Metallica. Nora Denes a cantat 'De la capat' iar Tobi Ibitoye a stralucit cu 'Freedom' de Pharell Williams.

Echipa Moga: Cei care merg mai departe sunt: Tomi Weissbuch si Delia Pitu (alegerile publicului) si Alex Florea si Irina Pelin (salvati de antrenor). Tomi a cantat 'Lay me down', iar Alex Florea a ridicat publicul in picioare cu 'I would do anything for love', Delia Pitu a cantat 'Somebody that I used to know' de Gotye. Irina Pelin a interpretat noul hit a lui Adele 'Hello'.

Echipa Tudor: Concurentii care merg mai departe sunt: Tincuta Fernea si Cristina Lupu (alegerile publicului) si Cristina Balan si Sabrina Stroe (salvate de Tudor Chirila). Tincuta Fernea a cantat piesa 'America's Sweetheart', iar Cristina Balan a impresionat, atat publicul cat si pe antrenori cu 'Un actor grabit'. Cristina Lupu a vrajit publicul cu 'Nothing compares to you' de Sinead O'Connor iar Sabrina Stroe a fost foarte convingatore cantand 'Rehab' de Amy Winehouse.

Echipa Loredana: Publicul i-a ales pe Mihai Rait si Antonio Fabrizi pentru a merge mai departe, iar Loredana le-a salvat pe Cristina Vasopol si Florentina Ciuna. Mihai Rait a mers mai departe dupa ce a interpretat piesa 'Drumurile noastre' de Dan Spataru. Antonio Fabrizi, a incantat publicul cu piesa 'Eternitate' de George Nicolescu, Cristina Vasopol ne-a induiosat cu 'Ana, zorile se varsa', iar Florentina Ciuna Florentina Ciuna a cantat melodia 'I'm telling you' de Jennifer Hudson. Aveti deja un concurent preferat?

Sursă: Pro TV