The Walking Dead sezonul 6: Episodul 7 'Heads Up'- Trailer

Ecrit par

Clipul promoțional pentru episodul 7 din sezonul 6, The Walking Dead a fost dezvăluit. Descoperiți ce se întâmplă în episodul 'Heads Up'

Episodul cu numărul 6 din sezonul 6, The Walking Dead a fost difuzat în data de 15 noiembrie pe postul de televiziune american AMC. În acest episod i-am găsit pe Abraham, Sasha și Daryl în afara Alexandriei. După ce au fost separați la începutul episodului, Daryl a fost cel care a întâmpinat cele mai multe dificultăți, mai ales că a dat peste un nou grup de supraviețuitori. După ce i-a ajutat, aceștia i-au furat arbaleta și motocicleta. Dar șansa i-a surâs la final, când, a dat peste un camion în care a găsit un walkie-talkie, pe care primește un mesaj... Haideți să descoperim împreună mai jos clipul promoțional pentru episodul 7 din sezonul 6 The Walking Dead.

În următorul episod, intitulat 'Headps Up', ne întoarcem în Alexandria. Toți sunt șocați, dar încearcă, încetul cu încetul să se reconstruiască după atacul Lupilor (Wolves). Ceea ce este foarte greu, mai ales că amenințarea zombi este la porțile orașului. Oare cât timp vor mai rezista zidurile și porțile? Oare cum vor reuși eroii noștri să se descurce pentru a face față la tot ce se întâmplă? Oare vor reuși Daryl, Sasha și Abraham să ajungă în Alexandria? Răspunsul în episodul următor, difuzat pe AMC, duminică, 22 noiembrie 2015. Cum vi se pare?

Sursă: AMC