The Walking Dead sezonul 6: Episodul 7 'Heads Up' - (Spoiler) trăiește!

Ecrit par

Descoperă ce s-a întâmplat în episodul 7, sezonul 6, The Walking Dead. Atenție la spoilere

Episodul 7 din sezonul 7, The Walking Dead a fost difuzat în 22 noiembrie 2015, pe postul de televiziune american AMC. Episodul cu numărul 7 a fost așteptat cu nerăbdare de către fanii serialului din lumea întreagă, mai ales pentru a afla care a fost soarta săracului Glenn. Ei bine, nu am fost dezamăgiți! Dacă nu ați văzut încă episodul, vă invităm să vă opriți aici pentru că urmează multe spoilere! Episodul începe cu momentul care a înflăcărat fanii în episodul 3. Astfel, ne întoarcem exact în inima acțiunii și asistăm la scena 'morții' lui Glenn. După cum ne așteptam (și speram din toată inima), am descoperit că Glenn este în viață! În timp ce Nicholas era devorat în fața lui, Glenn s-a ascuns sub containerul de gunoi! Enid îl ajută aruncându-i niște apă și... cam atât. Tânăra dispare fără să răspundă întrebărilor lui Glenn.

După această veste bună, ne-am întors în Alexandria unde Maggie își așteptă soțul, iar Rick pregătește un plan despre care vorbește cu Michonne. Ca de obicei, fostul șerif preferă să privilegieze grupul inițial însă Michonne îi amintește că toți locuitorii din Alexandria sunt în pericol și trebuie să rămână uniți. Rosita dă lecții de autoaparare locuitorilor iar iock îl învață pe Ron cum să folosească o armă. Pe de altă parte, fiul lui Jessie fură o parte din muniții...

Îl regăsim și pe Morgan, discutând cu Rick, Carol și Michonne despre comportamentul lui peace&love și încă nu știu dacă vor folosi medicamente pentru a avea grijă de Lupul rănit. Foștii prieteni nu sunt de acord, locuitorilor din Alexandria le e frică de Rick, iar problemele de comunicare din sânul grupului îi pun pe toți în pericol. Rick refuză să-și pună grupul în pericol în timp ce Tara și Michonne militează pentru unitate.

Până la urmă, Glenn reușește să o găsească pe Enid, care încă se mai comportă într-un mod bizar. Chiar mai mult, ea devine periculoasă când îndreaptă o armă spre Glenn. Însă supraviețuitorul își păstrează calmul și este foarte răbdător cu tânăra fată. Cei doi se apropie de Alexandria însă, după momentele pline de speranță, ei asistă neputincioși la prăbușirea turnului de gardă care cade peste zidul de apărare a orașului... Cum vi s-a părut episodul?

Sursă: AMC