The Vampire Diaries sezonul 7 și The Originals sezonul 3: Serialele vor fi difuzate în fiecare vineri!

Ecrit par

A doua jumătate din sezonul 7, The Vampire Diaries și sezonul 3, The Originals, va fi difuzată în fiecare vineri. Mai multe informații în articol.

Serialele The Vampire Diaries și The Originals nu vor fi difuzate în această săptămână pe postul de televiziune american The CW, din cauza Thanksgiving. Însă eroii noștri din Mystic Falls și New Orleans se vor întoarce cu siguranță săptămâna viitoare, în data de 3 decembrie. O altă informație ne-a atras atenția. Se pare că vor avea loc niște schimbări în grila de programe a postului american. Astfel, serialele The Vampire Diaries și The Originals vor fi difuzate în fiecare vineri începând cu data de 29 ianuarie 2016 (și nu în fiecare joi ca până acum). Cele două seriale își vor ceda locul pentru primul sezon din Legends of Tomorrow la ora 20h și al treilea sezon din The 100 la 21 h.

În general este un semn rău când un serial este mutat vinerea, însă Supernatural a dovedit că un serial poate avea succes și vineri. Să sperăm că va fi cazul pentru cele două show-uri cu vampiri. În orice caz este prima dată, după lansarea în 2009, când The Vampire Diaries nu va fi difuzat joi la 20h. Să fie o nouă strategie a postului de televiziune pentru a împinge serialul spre final? Nu este imposibil. Chiar dacă audiențele noului sezon au fost mai proaste decât înainte (mai ales pentru că Nina Dobrev a părăsit serialul) fanii The Vampire Diaries spun să serialul este din ce în ce mai bun, așa că viitorul TVD este foarte incert. Click aici pentru a vedea trailerul și synopsisul episodului 8. Ce părere aveți despre această schimbare?

Sursă: The CW