The Vampire Diaries sezonul 7: Ian Somerhalder si Paul Wesley vorbesc despre evolutia lui Damon si a lui Stefan

Ecrit par

Ian Somerhalder si Paul Wesley au vorbit despre evolutia personajelor lor in sezonul 7 din serialul The Vampire Diaries. Detalii in articol

Ian Somerhalder si Paul Wesley au dezvaluit site-ului Collider ce cred despre evolutia personajelor lor in noul sezon din The Vampire Diaries (Jurnalele Vampirilor). Cei doi spun ca sezonul 7 a fost o adevarata intoarcere la origini pentru Damon si Stefan. Iata ce a declarat Paul Wesley: "Stefan a redevenit asa cum l-am descoperit in sezonul 1. Cred ca s-a intors pentru a deveni personajul principal. El a revenit ca un erou si Damon este asa cum era inainte. Cred ca ne intoarcem la origini." Si Ian Somerhalder crede acest lucru si adauga "jucam aceste personaje de mult timp si vrem ca ele sa spuna povestea cat se poate de bine." Descoperiti mai jos ce spune Ian Somerhalder despre plecarea Ninei Dobrev.

Ian Somerhalder dezvaluie ca plecarea Ninei Dobrev a permis serialului sa se concentreze pe relatia dintre fratii Salvatore: "De aceea ne place atat de mult noul sezon. Ne concentram pe ceea ce este important in serial, aceasta relatie intre doi barbati, doi frati si toate nebuniile care li se intampla." Paul Wesley mai spune: "Cei doi sunt prieteni, nu? Ei alimenteaza principala poveste de dragoste din serial, o dragoste frateasca foarte puternica. Aceasta a devenit si mai puternica in noul sezon. Ei trebuie sa lupte impreuna contra fortelor negative. Cei doi nu isi pot permite sa fie unul impotriva celuilalt." Actorul mai continua "Cred ca fanilor le place cand fratii Salvatore sunt ca cei din Supernatural: de nedespartit si luptand impotriva personajelor negative!" Click aici pentru a descoperi despre ce este vorba in episodul 8, sezonul 7, The Vampire Diaries. Ce credeti despre declaratiile celor doi? Serialul a devenit mai interesant fara Elena?

Sursă: Collider