The Vampire Diaries sezonul 7: Episodul 9 'Cold as Ice' - Clip promo

Ecrit par

Descoperă synopsis-ul și clipul promo al episodului 9 'Cold as Ice', din sezonul 7, The Vampire Diaries (Jurnalele Vampirilor)

Episodul 9 'Cold as Ice' din sezonul 7, The Vampire Diaries (Jurnalele Vampirilor) este difuzat în data de 9 decembrie 2015 pe postul de televiziune american The CW. Acesta va fi ultimul episod din prima parte a sezonului 7. Următorul fiind difuzat vineri, 29 ianuarie 2016... Haideți să vedem synopsis-ul și clipul promo pentru episodul 9 din sezonul 7, The Vampire Diaries. „În apropierea sărbătorilor de iarnă, Damon și Stefan îl caută pe Julian. Aceste căutări îi conduc într-un mic orășel lângă Mystic Falls. Bonnie (Kat Graham), care se află la Whitmore College, îi cere ajutor Norei (Scarlett Byrne) și o prietenie destul de bizară se naște între cele două. Pe de altă parte, Caroline (Candice King), face tot ce îi stă în putere să se obișnuiască cu noua ei condiție, în timp ce Alaric (Matt Davis) se îngrijorează din ce în ce mai mult pentru ea. După ce se ceartă cu Damon, Stefan se vede nevoit să se descurce singur și va face lucruri care le vor schimba viața pentru totdeauna.”

După cum vedem în clipul promo de mai sus, lucrurile sunt destul de calme între Damon și Stefan, la început. Cei doi se pregătesc pentru sărbătorile de iarnă și fac tot ce le stă în putere pentru a-l găsi pe temutul Julian. Din păcate, acesta lasă grămezi de cadavre pe unde trece și pare din ce în ce mai periculos și însetat de sânge. Pe de altă parte, sarcina Carolinei este din ce în ce mai vizibilă și tânăra vampir din ce în ce mai stresată. Oare ce se întâmplă cu Nora și Mary Louise? Din ce cauză credeți că se ceartă Damon și Stefan? Oare nu sunt de acord cum să-l ucidă pe Julian? Sau Stefan îi reproșează fratelui său că a fost foarte crud cu Lily înainte ca ea să moară?

Sursă: The CW