The Vampire Diaries sezonul 7: Episodul 8 - Caroline este îngrijorată din cauza sarcinii (Secvență inedită)

Ecrit par

Caroline vorbește despre sarcina ei într-o secvență inedită din episodul 8, sezonul 7, The Vampire Diaries (Jurnalele Vampirilor)

Episodul 8 din sezonul 7, The Vampire Diaries (Jurnalele Vampirilor), este difuzat pe postul de televiziune american The CW în data de 3 decembrie. Având în vedere că serialul a fost absent săptămâna trecută, de abia așteptăm să-i regăsim pe eroii noștri din Mystic Falls! În secvența inedită din episodul 8 de mai jos o vedem pe Caroline. Ea scrie în jurnalul pentru Elena că este însărcinată și că nu știe cum să privească situația. Pe de o parte, copiii înseamnă mult pentru Rick, pe de alta, este vorba și despre corpul și viața ei. Această sarcină îi va schimba viața și va avea un impact important asupra relației ei cu Stefan (datorită salturilor în timp știm că relația dintre cei doi nu a rezistat, iar acum știm și de ce).

Singurele persoane care știu că ea este însărcinată sunt Alaric și Valerie. La sfârșitul episodului 7, aceasta a rupt vraja care îi ascundea pe gemeni. Acum este sigur, sarcina lui Caroline este reală. Ea se pregătește să îi dea vestea lui Stefan, sperând că acesta nu se va speria (prea mult) și că va înțelege că nu a fost alegerea ei. Din câte am văzut în trailer și în synopsis, episodul 8 se anunță extrem de interesant. Nora și Mary Louise organizează o petrecere, iar Valerie și Damon vor fi în pericol de moarte din cauza lui Julian. Lily Salvatore va fi nevoită să aleagă între iubirea vieții ei și fii ei... Click aici pentru a citi ce s-a întâmplat în episodul 8. Cum credeți că va reacționa Stefan?

Sursă: The CW