The Originals sezonul 3: Episodul 8 - Noi detalii despre trecutul lui Cami!

Ecrit par

Episodul 8 din sezonul 3, The Originals, va fi difuzat in data de 3 decembrie pe postul de televiziune american The CW. Descoperiti ce se intampla in 'The Other Girl in New Orleans'

Dupa o saptamana de pauza suntem bucurosi sa ii regasim pe eroii nostri din New Orleans, joi 3 decembrie, pentru noi aventuri. Mai ales dupa ce episodul 7 din sezonul 3, The Originals, s-a terminat lasandu-ne cu sufletul la gura. Asa ca de abia asteptam sa descoperim ce urmeaza! Enervata si geloasa, Aurora a rapit-o pe Cami pentru a se razbuna pe Klaus! Cami de abia a scapat din mainile unui vampir care lucra pentru Lucien si acum se afla intr-o situatie si mai periculoasa, mai ales avand in vedere ca Aurora nu va ezita sa o chinuie dupa plac. De altfel, aceasta a decis sa se joace cu Klaus. Daca vrea sa o gaseasca pe Cami, Klaus trebuie sa urmareasca indiciile.

Potrivit Entertainment Weekly, mai multe surprize ne asteapta in episodul 8 din sezonul 3, The Originals (click aici pentru a descoperi clipul promo al episodului). Klaus va fi extrem de furios cand va afla ca Aurora a rapit-o pe Cami si, din cate se pare, dupa ce o elibereaza "el va ramane mult timp langa ea sa o protejeze." Din pacate, simtim ca un trunghi amoros se va forma in curand intre Cami/Klaus/ Aurora. In 'The Other Girl in New Orleans', Aurora va fi foarte dura cu tanara Cami si vom afla multe detalii despre trecutul acesteia. Probabil vom descoperi ca ea nu este atat de fragila si neajutorata precum pare... Descoperă două secvențe inedite din episodul 8. Ce credeti ca afla Aurora despre Cami?

Sursă: EW