The Originals sezonul 3: Episodul 8 - Două secvențe inedite

Ecrit par

Descoperiți două secvențe inedite din episodul 8, sezonul 3, The Originals

După două săptămâni de pauză, serialul The Originals se întoarce în sfârșit în data de 3 decembrie cu un episod nou nouț. Episodul 7 s-a terminat într-un mod foarte tensionat: Aurora a răpit-o pe Cami pentru a se răzbuna pe Klaus, fiind geloasă pe relația dintre cei doi. În 'The Other Girl in New Orleans', Klaus va face tot ce îi stă în putere pentru a o găsi pe Cami, în timp ce Aurora va încerca să afle mai multe amănunte despre rivala ei. Între timp, Freya și Elijah încearcă să obțină mai multe informații de la Tristan pentru a putea să o găsească pe Rebekah.

În secvența de mai sus, care face parte din episodul 8, sezonul 3, The Originals, îi vedem pe Freya și Elijah. Cei doi încearcă să găsească o strategie pentru a-l convinge pe Tristan să le spună unde este Rebekah. Freya este hotărâtă să obțină un răspuns, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să-l tortureze (așa cum a chinuit-o pe Aurora). Elijah este ceva mai chibzuit și nu vrea să fie violent... deocamdată. Oare Elijah are deja un plan în minte? Îl cunoaște foarte bine pe Tristan, așa că poate va reuși să-l înduplece să-i ajute.

În a doua secvență inedită de mai sus, din episodul 8, sezonul 3, The Originals vedem Aurora a răpit-o pe Cami. Klaus este extrem de furios și amintește că Tristan este încă în mâinile lui... Oare să fie ultimul episod în care îl vom vedea pe Tristan? Confruntarea dintre Klaus și Aurora se anunță intensă. Abia așteptăm să vedem cum se va comporta Klaus în fața celor două femei pentru care are sentimente? Oare își va salva vechea prietenă sau va prefera să încerce să repare relația lui cu frumoasa Aurora? Ce credeți despre cele două secvențe?

Sursă: The CW