Las Fierbinți sezonul 8: Cel mai tare striptease!

Ecrit par

Sexy! Cine bănuia că Dorel, Giani și Robi erau capabili de așa ceva? Descoperă cel mai tare striptease din viața ta, în articol

Sezonul 8 din Las Fierbinți a fost unul excepțional și am avut parte de momente savuroase alături de fierbințeni. Timp de opt săptămâni, aceștia ne-au încântat în fiecare joi cu pățaniile lor, care mai de care mai incredibile. Sezonul s-a terminat în apoteoză în data de 12 noiembrie, cu niște scene de striptease memorabile. Giani, Robi și Dorel au vrut să facă și ei un ban în plus. Cum satul e plin de babe care știu să aprecieze tinerii, ei decid să devină gigolo. Meserie destul de dificilă și riscantă pentru că nu știi niciodată ce se va întâmpla dacă „babele vrea mai mult”. Giani face asta pentru bani, văzând potențialul afacerii „baba și milionul”, iar Robi e îngrozit rău și vrea să o lase baltă. Singurul care face asta aproape cu plăcere este Dorel, care nu numai că dansează, dar și cântă. Haideți să descoperim mai jos stripteasul celor trei!

Ca să prindă curaj în fața babelor, cei trei beau câteva păhărele de țuică. Afacerea nu le merge atât de bine pe cât și-au imaginat, iar cei trei acceptă să se dezbrace pentru un milion, aproape pe gratis deci. Și, sunt atât de nepregătiți încât nu au nici muzică pe care să danseze. Astfel, Dorel propune să „facă el din gură” și iese... ce vedeți mai sus. Adevărați chippendale nu? Chippendale din Fierbinți. Din păcate pentru cei trei, Bobiță filmează toată scena și îi șantajează. Click aici pentru a vedea scena de final din sezonul 8, în care Dorel dansează în fața lui Bobiță. Se pricep la dans sau nu?

Sursă: Pro TV