În sfârșit un regizor pentru Fast and Furious 8!

Ecrit par

Fast and Furious 8 are în sfârșit un regizor. Americanul F. Gary Gray va realiza episodul 8 din franciza Fast and Furious.

După luni de căutări intense, studiourile Universal au găsit în sfârșit un regizor pentru Fast and Furious 8. Este vorba despre F. Gary Gray, care a avut un enorm succes în această vară cu 'Straight Outta Compton'. Potrivit THR, Gray este pregătit să negocieze cu studiourile. Mai mulți regizori s-au aflat în cursa pentru realizarea filmului Fast and Furious 8.Printre ei s-au numărat: Louis Leterrier, Adam Wingardand și William Eubank. Căutările pentru un nou regizor au fost necesare după ce regizorul Furious 7, James Wan, epuizat după filmările prelungite din cauza morții lui Paul Walker, a refuzat să lucreze la Furious 8.

Din câte putem vedea în imaginea de mai sus, regizorul american de 46 de ani s-a întâlnit deja cu Vin Diesel, care interpretează unul dintre personajele principale din franciză. Într-un interviu acordat pentru io9, Diesel a declarat: „Sunt foarte încântat de ideea că DJ Caruso ar putea realiza xXx. Întrebarea e care dintre cele două filme va fi filmat primul, având în vedre că F.Gary Gray a semnat deja pentru Furious 8.” Cei doi au lucrat deja împreună, în 2003, în filmul 'A man Apart'. Gray este cunoscut și pentru filmele: The Italian Job, The Negotiator și Law Abiding Citizen. Având în vedere că data lansării filmului este 14 aprilie 2017, filmările trebuie să înceapă cel târziu în primăvara viitoare, pentru a termina filmul la timp. De abia așteptăm! Ce spuneți de alegere?

Sursă: THR