În dragoste și în război: Episodul 5 - Rezumat

Ecrit par

Seyit este în pericol de moarte în episodul 5 din serialul 'În dragoste și în război'. Descoperă în articol despre ce este vorba.

Episodul 5 din serialul 'În dragoste și în război' este difuzat în data de 2 decembrie 2015 pe Kanal D. În episodul 4 i-am lăsat pe eroii noștri la casa de vacanță. Tatiana era grav bolnavă, iar Seyit s-a certat foarte rău cu tatăl său din cauza Șurei. În episodul 5, Tatiana se simte mai bine, dar încă mai este în pericol. Având în vedere că ea și Celil nu sunt căsătoriți, bârfele se înmulțesc în casa colonelului...

Pe de altă parte, rebelii încep să se grupeze și reprezintă un pericol din ce în ce mai mare pentru Șura, Seyit și familia acestuia. Printre rebeli se numără și un fost prieten al lui Seyit, Yasuf. Mulți dintre muncitorii lui Mîrza l-au părăsit pentru a se alătura grupărilor revoluționare și acesta este furios. Ne întrebăm dacă acesta va reuși să își păstreze averea având în vedere situația politică și lipsa de muncitori.

Petru încearcă să-i întoarcă pe Seyit și Șura unul împotriva celuilalt. El insistă ca Seyit să-i facă Șurei cunoștință cu părinții lui, dar Seyit ezită, mai ales pentru că știe că Șura nu este binevenită în familia lui. Din păcate, Seyit nu o poate proteja. La un moment dat, Șura fiind singură, dă peste Mîrza. Ea este foarte fericită să-l cunoască în sfârșit pe tatăl iubitului ei, însă acesta o tratează cu răceală...

Seyit, Celil și Petru se pregătesc pentru un eventual atac din partea rebelilor, știind că nu sunt în securitate. Din păcate, cea mai mare amenințare pentru Seyit și Șura este Petru. În timp ce ei se întorc acasă, acesta îl atrage într-o capcană, care s-ar putea dovedi mortală. Ei sunt atacați de oameni plătiți și organizați de Petru, iar când Seyit nu este atent, acesta îndreaptă arma spre el. Cum vi se pare episodul?

Sursă: Star TV/Kanal D