În dragoste și în război: Ce se întâmplă în episodul 4?

Ecrit par

Descoperiți ce se întâmplă în episodul 4 din serialul În dragoste și în război

Episodul 4, din serialul În dragoste și în război este difuzat în data de 27 noiembrie pe postul de televiziune Kanal D. În episodul 3, Șura a aflat că Seyit este viu și nevătămat și a ales să-și părăsească familia pentru a fi alături de bărbatul iubit. În episodul 4, ei se întreaptă spre Crimeea, unde cred că vor fi în siguranță și se apropie de familia lui Seyit. Haideți să descoperim ce se întâmplă în episodul 4 din În dragoste și în război.

Seyit, Șura, Tatiana și Celil pleacă spre Crimeea, pământul natal a lui Kurt Seyit. Înainte de a ajunge la casa în care îl așteaptă părinții lui, cei patru se opresc la casa de vară, pentru a se odihni. Tatiana, care este însărcinată, are probleme de sănătate și face o hemoragie. Din păcate, ea pierde sarcina și viața îi este în pericol. Între timp, Petru pleacă și el spre Crimeea, pentru a se răzbuna pe Seyit și pentru a o recupera pe Șura. Mama lui Seyit află că acesta este îndrăgostit de o rusoaică și încearcă să-l înduplece pe tatăl lui să accepte această idee.

Însă tatăl lui Seyit, Mîrza, nu vrea ca fiul lui să se însoare cu o rusoaică, ci cu o femeie de origine turcă, așa cum a hotărât de mult timp. Deși își respectă tatăl, Seyit spune că nu va renunța la Șura pentru nimic în lume și nu ezită să i se opună. Petru ajunge și el la casa de vacanță și merge imediat să o vadă pe Șura, care este încă șocată după cele întâmplate cu Tatiana și îi promite că nu o va mai abandona niciodată... Click aici pentru a descoperi ce se întâmplă în episodul 5. Cum vi se pare episodul?

Sursă: Kanal D