Game of Thrones sezonul 6 va fi difuzat în aprilie 2016!

Sezonul 6 din Game of Thrones va fi difuzat în aprilie 2016! Descoperiți mai multe detalii și o imagine inedită în articol!

După sfârșitul sezonului 5 din Game of Thrones, care a lăsat fanii din lumea întreagă nemângâiați după dispariția lui Jon Snow, nu am avut nicio informație oficială despre sezonul 6 din Game of Thrones (Urzeala Tronurilor). Singurele informații la care am avut acces au fost imaginile furate de la filmări și noutăți despre câteva personaje. Până astăzi, 23 noiembrie 2015, când am avut parte de o mare surpriză! Această surpiză vine de pe Facebook, de pe pagina oficială a serialului. Această pagină este verificată și este urmărită de peste 16 milioane de fani!

Au fost postate doar două imagini, cu puțin text, dar ele vor încânta fanii serialului. Personajul principal din cele două imagini este nimeni altul decât Jon Snow (Kit Harington) cu pete de sânge pe frunte și cu textul 'April'. Cele două indicii ne sunt de ajuns. În primul rând știm că următorul sezon din Game of Thrones va începe în aprilie 2016. În al doilea rând, știm că Jon Snow va avea un rol important. De ce producătorii ar pune accentul pe un personaj care este mort? În orice caz, va trebui să mai așteptăm până în aprilie pentru a afla dacă producătorii s-au jucat cu fanii sau dacă Jon Snow este cu adevărat în viață. Ce credeți?

Sursă: Facebook