Game of Thrones sezonul 6: Primul teaser trailer este sumbru!

Ecrit par

Primul teaser al sezonului 6 din Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) este în sfârșit disponibil. Atenție la spoilere!

„Nici nu vă imaginați ce va urma!” După luni bune de așteptare, HBO a dezvăluit ieri, 3 noiembrie, un teaser extrem de sumbru pentru sezonul 6 din Game of Thrones, în care vedem doar moarte și suferință. Cine este personajul principal ale acestor câteva secunde? Jon Snow. Ei bine da, este vorba despre băiatul lui Eddard Stark, asasinat de ticăloșii din Garda de Noapte la sfârșitul sezonului 5, care a emoționat fanii din lumea întreagă în ultimele luni. Mulți au spus că e mort, însă și mai mulți au căutat tot felul de indicii și teorii refuzând să creadă sfârșitul tragic al eroului din Game of Thrones. Oare acest teaser poate alimenta sau confirma unele dintre teorii? Sau poate că acest teaser ne arată că putem deja să adăugăm numele lui Jon la lunga listă de decese din serial... Și totuși, cel pe care îl vedem din prima secundă este... Jon Snow.

Spre deosebire de celelalte personaje din teaser, precum Eddark Stark, Rob Stark sau Arya, Bran sau Jaime Lannister (care încă mai sunt în viață), Jon nu este prezentat într-o postură vulnerabilă. Poate că Lord Commander nu și-a spus încă ultimul cuvânt? În timp ce vedem imaginile, presupunem că vocea pe care o auzim este cea a Corbului cu Trei Ochi (Three Eyed Raven). Acesta spune: „Suntem atenți, ascultăm și ne amintim. Trecutul este deja scris, cerneala curge.” Adică, ce a fost a fost, s-a terminat, însă povestea continuă pentru că cerneala încă mai curge... Poate că cerneala care curge semnifică vărsările de sânge, asta însemnând că pe eroii noștri din Game of Thrones îi așteaptă încercări grele.

Teaser-ul se termină cu imaginea lui Bran, care revine în serial în sezonul 6 și această secvență poate alimenta una dintre teorii potrivit căreia Jon ar fi un Warg, la fel ca fratele lui vitreg. Un Warg, sau un 'schimbător de piele', are capacitatea de a-și muta spiritul în alte corpuri. Este posibil ca Jon Snow să nu supraviețuiască atacului însă spiritul lui să călătorească în căutarea unui nou corp. Desigur, vom avea răspunsul la întrebări în aprilie 2016. În orice caz, știm deja căactorul Kit Harington va apărea în sezonul 6, mai ales după ce a fost văzut pe platourile de filmare. Cum vi se pare teaser-ul?

Sursă: HBO