Game of Thrones sezonul 6 : Din câte vedem în scenariu, Daenerys este în pericol

Ecrit par

Dacă e să fim cinstiți, producătorii serialului Game of Thrones nu ezită niciodată când este vorba despre scene șocante. De această dată este vorba despre Daenerys, dacă e să ne luăm după pagina din scenariu care a fost făcută publică din greșeală.

Primele episoade ale Emiliei Clarke în rolul lui Khaleesi din Game of Thrones au fost șocante pentru tânăra actriță britanică. Pentru o actriță care a terminat de curând școala de actorie, a fost o provocare să joace rolul unui personaj care era violat în mod repetat. După prima ei întâlnire cu Khal Drogo, Daenerys Targaryen s-a transformat și a devenit, încetul cu încetul, un lider respectat și necruțător, iar dragonii ei au ajutat-o să inspire frică. Asta nu înseamnă că totul a fost ușor pentru Khalessi, care a devenit vulnerabilă după ce unii dintre cei mai apropiați aliați au trădat-o. Dacă e să ne luăm după o pagină din scenariul noului sezon (care a fost făcută publică din greșeală potrivit Watchers on the Wall) pe Daenerys o așteaptă vremuri grele. După imaginile în care am văzut-o pe Daenerys alături de Cersei și Margaery, ultimele dezvăluiri ne arată că ea nu este în siguranță.

Actorul francez, Elie Haddad, a dezvăluit că va face parte din 'familia' Dorthraki în sezonul 6 și în imaginea postată de el, putem vedea o pagină din scenariu! Și se pare că unii Dorthaki o chinuiesc pe Daenerys. Pagina conține fraze ca „Îmi place de ea” sau „cred că devine bună și roz dacă o ciupești.” Se pare că și cuvântul 'khal' este pe pagină. Unul dintre bărbați spune „Mi-ar place să știu ce gust are o khaleesi” la care celălalt răspunde într-un mod dezgustător „Bine. Trebuie doar să-mi sugi ****.” După care cei doi râd despre asta. Oare asta înseamnă că Daenerys este sclava lor? Adevăratul sens al scenei este necunoscut însă poate această scenă ne arată că lupta nu s-a terminat pentru Khaleesi... Credeți că Daenerys este în pericol, sau că povestea este cam trasă de păr?

Sursă: Watchers on the Wall