Furtună pe Bosfor: Episodul 20 - Rezumat

Ecrit par

Descoperă rezumatul episodului 20 din Furtună pe Bosfor

Episodul 20 din Furtună pe Bosfor este difuzat pe Kanal D în data de 8 decembrie. La sfârșitul episodului 19 Ozan a avut un accident de mașină în timp ce se întrecea cu un prieten. Deși îi este rușine, el îl sună pe Cihan. Acesta este foarte supărat, dar Ozan îi promite că se va liniști și că nu mai face așa ceva. Nu este prima dată când tânărul Ozan promite că nu mai face prostii, dar se pare că de această dată Ozan se va ține de cuvânt. De altfel el se angajează ca portar la un hotel pentru a putea repara mașina.

Pe de altă parte, Cansu se ceartă cu niște băieți, care se iau de ea. Gulseren vrea să o protejeze și sparge o sticlă în capul unuia dintre ei. Gulseren și băiatul lovit sunt duși la poliție și Gulseren riscă să meargă în închisoare! Din fericire, Cihan reușește să-l convingă pe băiat să nu depună plângere. Gulseren și Derya caută un local pentru un nou proiect. Cele două prietene vor să deschidă un restaurant împreună.

Dilara, ca să-l enerveze pe Cihan, l-a angajat pe Ozkan ca șofer. Însă, după o discuție aprinsă cu el, își dă seama că a mers prea departe și vrea să îndrepte lucrurile scăpând de Ozkan. Îi cere iertare lui Cihan, dar el îi spune că este prea puțin și prea târziu. Mai târziu, ea se răzgândește și spune că nu mai vrea să divorțeze. Nu este pregătită să-l lase pe Cihan să fie fericit alături de Gulseren.

Spre sfârșitul episodului, Dilara organizează o petrecere pentru Cansu la clubul de călărie. Gulseren ajunge la petrecere însoțită de Cihan și Dilara se enervează. Și Ozkan se invită la petrecere și spune la toată lumea că este tatăl lui Cansu. Între timp, Hazal, care se ascunde de toată lumea, este geloasă pe Cansu, care este în centrul atenției. În timp ce ea face poze cu Ozan și ceilalți membrii ai familiei, Hazal dă foc la grajduri... Click aici pentru a vedea ce se întâmplă în episodul 21. Cum vi se pare episodul?

Sursă: Star TV/Kanal D