Furtună pe Bosfor: Episodul 19 - Rezumat

Ecrit par

În episodul 19, Hazal este în stare de șoc, divorțul între Gulseren și Cihan devine public, iar Ozan este în pericol de moarte

Episodul 19 din Furtuna pe Bosfor este difuzat pe Kanal D in 7 decembrie. La sfârșitul episodului 18, Hazal era in pericol de moarte. Tânăra se afla în drumul spre casă, în mașină, cu un prieten și tatăl acestuia, când o mașină le blochează calea. Din ea ies doi bărbați înarmați care deschid focul... La începutul episodului 19 din Furtună pe Bosfor, Hazal își dă seama că prietenul ei și tatăl lui sunt morți și fuge speriată. Ea o sună pe Gulseren, care îl anunță imediat pe Cihan.

Gulseren si Cihan se grăbesc să ajungă la Hazal, care este în stare de șoc. Ei se întorc la vila lui Gulseren și Hazal le povestește tot ce s-a întâmplat. Aflăm că Hazal l-a văzut pe unul dintre bărbații care au tras, așa că viața ei este în pericol. Cihan îi promite că o va proteja, iar cea mai bună soluție e să rămână acolo cu Gulseren. Dilara apare și ea la vilă și aflând care este situația și vrea să o ia pe Cansu cu ea. Astfel, Hazal rămâne cu Gulseren, iar Dilara pleacă cu Cansu. Ozkan află și el că Hazal a fost în pericol și, neștiind unde este fata, el merge la Dilara, care este cu... Cansu. Din greșeală, tânăra află că cei doi au uneltit tot felul de planuri pentru a-i ține pe Gulseren și Cihan despărțiți.

Între timp, polițiștii îi iau declarația lui Hazal și îi arată imagini cu mai mulți infractori. Hazal îl recunoaște pe unul dintre ei. Mai târziu, Yildirim le spune că asasinii au fost prinși, iar Hazal vrea să se întoarcă acasă la 'mama' Dilara. Cihan află, în sfârșit, că Dilara este cea care l-a ajutat pe Ozkan să iasă din închisoare! Furios, el decide să publice un cominucat de presă despre divorțul lor... Astfel, toată lumea știe ce se întâmplă între ei. Desigur, Dilara este furioasă, însă Cihan este în sfârșit împăcat. Spre sfârșitul episodului, Ozan se întrece cu un prieten într-o cursă de mașini... E noapte, plouă, iar mașina lui Ozan e de nestăpânit... Click aici pentru a citi ce se întâmplă în episodul 20. Cum vi s-a părut episodul?

Sursă: Star TV/Kanal D