Fast and Furious 8: Trei regizori în competiție!

Ecrit par

Studiourile Universal au selecționat trei regizori pentru Fast and Furious 8. Rămâne de văzut care dintre cei trei va fi norocosul ales. Mai multe detalii în articol

Franciza Fast and Furious va continua și după moartea lui Paul Walker. Deși episodul cu numărul 8 va fi lansat abia în 2017, fanii sunt nerăbdători și pândesc orice știre despre film. Iată ce știm până acum despre Fast and Furious 8. Știm deja că Vin Diesel va fi prezent în film și că el este foarte implicat în alegerea unui nou regizor. Atât de implicat încât săptămâna trecută a scris pe pagina lui oficială de Facebook că el ar trebui să regizeze filmul. De ce? Pentru că studiourile Universal întâmpină greutăți în găsirea unui regizor potrivit pentru Furious 8 (având în vedere că James Wan, regizorul Furious 7, nu va lucra la următorul episod). Dar nicio grijă Vin, studiourile au în sfârșit trei candidați serioși! Descoperiți mai jos despre cine este vorba.

Primul regizor este F. Gary Gray, care a realizat succesul comercial 'Straight Outta Compton' și care a lucrat deja cu Vin Diesel în 2003 în 'A man Apart'. Al doilea este Louis Leterrier, care are deja multă experiență cu filme de acțiune printre care se numără: 'The Transporter' sau 'The Incredible Hulk'. Al treilea regizor este Adam Wingard 'The Guest', specializat mai mult în filme de groază ca de exemplu 'You're next'. Din câte se pare, cei trei s-au întâlnit deja cu reprezentanții studiourilor Universal, dar și cu Vin Diesel, care are cuvântul lui de spus în alegerea regizorului. În orice caz, sperăm că se grăbesc, mai ales pentru că filmul are deja o dată de lansare: 14 aprilie, 2017. Credeți că franciza poate supraviețui morții lui Paul Walker?

Sursă: THR